Forum FAQFAQ SzukajSzukaj    RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   Zaloguj się i sprawdź wiadomościZaloguj się i sprawdź wiadomości   ZalogujZaloguj 

Test ciążowy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Medyczne MediWeb.pl -> Ciąża
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
iwonka97_20
Nowy użytkownik

PostWysłany: Sro Mar 10, 2010 4:47 pm    Temat postu: Test ciążowy Odpowiedz z cytatem

Witam . Ostatnio ja i mój partner podniecaliśmy się nawzajem. Dokładnie w nocy z 8-9 marca.W wyniku czego doszło że mój partner był we mnie z 3-4 razy. Po chwili doszedł już po za mną . Z moich obliczeń wyszło że mam dni płodne. Okres mam nieregularnie. Ostatni raz miałam 23 lutego. Przez ostatni czas długość cyklu wynosi około 30 dni. Bardzo dużo o tym czytałam .. i mam już mętlik w głowie nie wiem co mam myśleć. Chcę zrobić test ponieważ dużo osób wypowiada się że taki stosunek prowadzi do ciąży. Planuję go zrobić 21 marca. Tuż przed miesiączką. Czy wynik będzie wtedy prawdziwy czy to za wcześnie ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Natek :)
Nowy użytkownik

PostWysłany: Sro Mar 10, 2010 5:53 pm    Temat postu: re: Test ciążowy Odpowiedz z cytatem

Dziewczyno sory ale ile Ty masz lat 13? Zastanow sie co piszesz mowisz ze wczoraj sie z chlopakiem podniecaliscie i Ty juz zastanawiasz sie czy jestes w ciazy i juz planujesz dzien kiedy test ciazowy zrobisz. test robi sie jak spoznia sie miesiaczka! I skoro jak sama napisalas ze taki stosunek prowadzi do ciazy to po co to robilas skoro nie chcesz byc w ciazy. a jesli sie decydujecie z partnerem na taki krok to badz na tyle madra zeby takich glupot nie wypisywac.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
iwonka97_20
Nowy użytkownik

PostWysłany: Sro Mar 10, 2010 6:22 pm    Temat postu: re: Test ciążowy Odpowiedz z cytatem

łał nikt mi jeszcze nie powiedział że mam 13 lat . Pisałam tu żeby się poradzić.. bo zastanawia mnie to. Myślałam o tym czy zrobić test .. dla własnej świadomości . Dzięki za szczerość .
Powrót do góry
Natek :)
Nowy użytkownik

PostWysłany: Sro Mar 10, 2010 7:53 pm    Temat postu: re: Test ciążowy Odpowiedz z cytatem

Sory moze zbyt szczerze napisalam co mysle ale poprostu moim zdaniem to co napisalas i w jaki sposob to napisalas jest strasznie smieszne i widac jakby to pisala bardzo mloda i kompletnie nie znajaca sie na tych sprawach osoba. bo jak mozna dzien po petingu z gory zakladac ciaze i juz planowac konkretny dzien zrobienia testu. ale skoro chcialas poznac zdanie innych to prosze to moje zdanie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
iwonka97_20
Nowy użytkownik

PostWysłany: Sro Mar 10, 2010 10:58 pm    Temat postu: re: Test ciążowy Odpowiedz z cytatem

nie no spoko Dzięki za szczerość .
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Medyczne MediWeb.pl -> Ciąża Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: