| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
malwinka Nowy użytkownik
|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 10:15 am Temat postu: leki na katar |
|
|
| Od kilku dni męczy mnie dość silny katar. Na początku tym się nie przejmowałam, pomyślałam pewnie sam przejdzie, niestety tak nie jest:( Wogle nie przechodzi, co gorsze coraz bardziej mnie męczy. Słyszałam o jakimś leku cirrus czy cirus, (nie wiem czy to krople czy tabletki) że pomaga, ale sama nie wiem. Troche boje się kupić w ciemno bo z tego co wiem niektóre leki strasznie wysuszają śluzówke Proszę doradźcie mi coś. |
|
| Powrót do góry |
|
|
kacper17 Nowy użytkownik
|
Wysłany: Wto Maj 01, 2007 5:00 pm Temat postu: re: leki na katar |
|
|
hmm nie ma leków na katar, bo kataru się nie leczy. Trzeba usunąć przyczynę powstawania kataru. Może być alergia, przeziębienie i wiele innych. Co do kataru to można starać się go zmniejszać przez krople.
Polecam krople Xylorin są bardzo dobre i nie śmierdzą Do tego wodę do nosa Sterimar. Fajnie się potem oddycha. No i smarkać nosa Teraz jest mnóstwo pylących roślin. Sam siedzę i smarkam przed komputerem. Kup sobie Zyrtec UCB jest on na receptę. Jedna tabletka na noc i będzie lepiej Pozdrawiam  _________________
http://hunterwild-wroc.ovh.org/
www.kursypp.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hosa Nowy użytkownik
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 11:12 pm Temat postu: re: leki na katar |
|
|
| Stosowałam kiedyś cirrus. To jest w postaci tabletek. Powinnaś dostać w każdej aptece to jest bez recepty. Z tego co pamiętam za 6 tabletek zapłaciłam troche ponad 10zł. Bierze się jedną na 12 godzin i nie dłużej niż 4 dni. Powiem tak mi to pomogło, jak wzięłam tabletke to mniej więcej po pół godziny było mi lepiej i wcale w nosie nie miałam sucho. W sumie mozesz spróbować, może ktoś jeszcze się odezwie i ci coś doradzi |
|
| Powrót do góry |
|
 |
malwinka Nowy użytkownik
|
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 12:49 pm Temat postu: re: leki na katar |
|
|
| Hej Hosa dzięki za rade. Kupiłam tego cirrusa w osiedlowej aptece dokładnie za 12,40zł. Dzisiaj biore go ostatni dzień, już pawie wogle nie mam kataru. Jeszcze raz dzięki za rade |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lenka79 Nowy użytkownik
|
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 5:14 pm Temat postu: re: leki na katar |
|
|
| szczerze mówiąc to dla mnie najlepsze pod słońcem jest euphorbium na katar, jakoś inne specyfiki średnio działają |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|